Зареждане …

ЗА НАС

Pocket

Здравейте и добре дошли в нашия сайт! Щом сте попаднали на тази статия, значи се интересувате от нас и искате да научите нещо повече, за което се радваме и Ви благодарим предварително!

Нашия сайт е тясно специализиран блог за феновете на футбола, залозите, прогнозите и всичко случващо се около Английската Висша Лига. Ние следим отблизо актуалните новини и събития в най-интересния шампионат в Света и с радост ще споделяме с вас читателя всичко научено.

В нашия сайт ще откриете актуална информация за най-интересните предстоящи мачове. Интересните ни анализи и прогнози ще ви помогнат ако сте фен на футболните залози да изберете правилно своя фаворит и да спечелите някой лев. Следете редовно сайта или се абонирайте за всички публикации от бутона в десния сайдбар, за да не изпуснете ценна информация, която би ви била от полза.

Нашия екип е любител на спорта и футбола, и паралелно с това тази страст се превърна и в страст към залаганията на футболни срещи. Специализирали сме се в само един шампионат, за да може да сме максимално полезни както на себе си, така и на вас читателите на блога!

Статиите публикувани в нашия сайт са истински и неподправени, изразявайки само и единствено мнението на авторите! Приоритет № 1 сте вие, защото благодарение на читателския интерес успяваме да съществуваме и ние, зад този блог!

Как да се свържете с нас? Натиснете на бутона КОНТАКТ“ и ни пишете през формуляра!