Зареждане …

Правила за ползване

Pocket

В настоящата страница ще ви запознаем с правилата и условията за използване на сайта. Тези правила представляват своеобразен ДОГОВОР между Вас и нашия сайт, с който получавате правото да използвате безплатно услугите на сайта. След като използвате сайта Вие се съгласявате автоматично, че сте обвързани с настоящите общи условия и всички промени,който могат и ще настъпят в тях. Ако не сте съгласни с нашите условия, моля не посещавайте сайта.

„ЧИТАТЕЛ“ е всяко лице, което се възползва от ресурсите на сайта. Услугите на сайта включват достъп до свободни ресурси, новини, анализи и статистика за Английската Висша Лига.

Вие можете да използвате материалите в сайта единствено за лични цели. Когато коментирате под нашите публикации Вие се съгласявате, че няма да добавяте рекламни мнения и рекламни съобщения.

Всички права на сайта са запазени. Публикуването или копирането на част или цели публикации се извършва единствено след писмено съгласие от Екипа на Сайта.

Ние гарантираме неприкосновеността на информацията, която събираме. Информацията можем да използваме единствено, когато се обръщаме за услугите на рекламни кампании, за да предоставим инфо за статистика на кликанията и т.н.

Ние се стремим да поддържаме информацията в сайта актуална, точна и вярна, но не гарантираме за възникване на пропуски или несъответствия. Ние не носим отговорност за информацията, съдържаща се в нашия сайт, както и за информацията съдържаща се в препратките в нашия сайт.

Запазваме си правото да преустановим предоставянето на услугите по всяко едно време. За всички неуредени с настоящите Общи условия въпроси се прилага действащото българско законодателство.

Тези правила са приети и влизат в сила на 16.05.2016 година.